woensdag 28 januari 2015

gestrand...

4 jaar geleden eind januari strandde dit schip in Hansweert... het duurde een poos los was van de kant... een heel spektakel en erg leuk om te fotograferen:)

xx

zaterdag 24 januari 2015

friezen...

prachtige paarden vlakbij ons dorp.... en super dat ze even kwamen poseren...:) heb gekozen voor 2 soort bewerkingen... de paarden zijn van zichzelf al heel mooi en daarom hebben de foto's niet echt veel nodig...

ice-art

wat een klein stukje ijs uit een emmer voor schoonheid kan laten zien.... mooi en fascinerend

donderdag 22 januari 2015

vogelgriep

je zal maar een kip of haan zijn en gevangen zitten omdat er in het land sprake is vogelgriep.... dan loop je zeker hele dagen te ijsberen zoals deze haan..... sneu hoor..

over de top...

Ook een oud tulpje heeft zn charme, toch zonde om die nu al in de kliko te gooien...:)

ijstaart..

Deze taart heb ik geschilderd met acrylverf, eerst een laag gesso gebruikt.. aan het eind afgewerkt met reliefverf.

Fotoshoot Liene

Ontzettend leuke fotoshoot gedaan met Liene , 2 maandjes jong en ze deed het fantastisch...! erg leuke resultaten en papa en mama erg blij gemaakt hiermee!

macrofoto

Dit is een macro van een experimentje deze week... ik heb een paar gekleurde knikkers gebruikt , wat water in een glas en wat olie, beetje gehutseld en fotograferen maar... erg leuk en kleurig resultaat vind ik:)

roodborstje met potlood

Dit is een van mijn eerste tekeningen met kleurpotlood, heerlijk ontspannend..ik heb een foto gebruikt uit mijn archief, een van mijn favoriete winterfoto's uit 2009